Piaţa criptomonedelor a depăşit pragul de 2 trilioane de dolari

Telegraph bitcoin, Legalitatea monedei bitcoin după țară sau teritoriu - Wikipedia

Conținutul

  trading btc usdt

  În jurul orei GMT, un bitcoin costa Cea mai mare parte a acestor câştiguri a fost înregistrată după ce producătorul de automobile electrice a anunţat că a cumpărat echivalentul a 1,5 miliarde dolari în bitcoin. În plus, Tesla a anunţat că va accepta bitcoin şi ca monedă de plată.

  Însă Tesla nu este decât ultima dintr-un lung şir de firme de investiţii care telegraph bitcoin propulsat bitcoin de la marginea sectorului financiar până pe platformele de pe Wall Street.

  aplicații originale de tranzacționare bitcoin

  Cum a evoluat prețul Bitcoin Telegraph bitcoin, la începutul anului trecut, bitcoin se tranzacţiona la aproximativ 8. În toamna anului trecut, bitcoin s-a apreciat semnificativ, datorită cererii din partea marilor investitori, atraşi de potenţialul unor câştiguri rapide, şi a aşteptărilor că va deveni o metodă de plată de bază, astfel că la data de 16 decembrie a depăşit pentru prima dată pragul de La începutul acestui an, criptomoneda bitcoin s-a tranzacţionat la peste Tehnologia blockchain utilizează criptografia pentru a crea un registru digital de date în care sunt incluse tranzacţiile utilizatorilor.

  Practic, este vorba despre un sistem prin care toate tranzacţiile sunt arhivate şi autentificate în mod public, fără să mai fie nevoie de un singur deţinător al informaţiei.

  care este valoarea totală de piață a bitcoin