Pe vremuri de pandemie… Regele Bitcoin din România s-a ”carantinat” în cluburile de lux din Mamaia!

Regele bitcoin. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt

Conținutul

  regele bitcoin

  Deși evoluția lor este necontrolată oficial de instituții abilitate, și unii economiști susțin că investițiile în monede virtuale sunt similare jocurilor de noroc, s-ar putea să fie, totuși, o investiție bună pentru viitor. Unii experți din lumea investițiilor financiare pariază pe Bitcoin.

  regele bitcoin

  Se crede că moneda va valora Această părere este împărtășită, de exemplu, de Mark Yusko, fondatorul și directorul de investiții al Morgan Creek Capital Management, o renumită companie de administrare a investițiilor. Bitcoin ar putea atinge o valoare record Acesta e de părere că, în doar cinci ani de acum încolo, Bitcoin nu doar că va depăși valoarea sa record de aproape Prin comparație, un Regele bitcoin se tranzacționează astăzi la o valoare de aproximativ Expertul compară și echivalează calculele sale cu aurul.

  Potrivit acestuia, dacă valoarea monetară a aurului este de 4 trilioane de dolari, atunci aurul digital ar trebui să se ridice la acel total — o sumă care ridică valoarea pe unitatea Bitcoin la Prin urmare, deși nu există garanții în previziunile de investiții, cine va paria regele bitcoin Bitocoin în următorii ani ar putea să tragă cartea norocoasă din pachet.

  regele bitcoin

  Investitorii par să regele bitcoin tot mai multă încredere în monedele virtuale, în timp ce tot mai multe companii private le acceptă ca moneda de plată pentru tranzacții, iar majoritatea băncilor comerciale au demarat deja studii și teste pentru adoptarea propriilor bani digitali.