Știri de piață

Oficialul bitcoin. Începe gratuit

zeus bitcoin miner

Tot mai mulți oameni acceptă astfel de tranzacții și plăți, iar cea mai populară criptomonedă a reușit să își depășească statutul și să capete drepturi depline, la fel ca orice altă monedă națională. Totul se întâmplă în El Salvador. El Salvador a devenit prima țară din lume care acceptă în mod oficial Bitcoin ca monedă de plată.

cât timp să depună btc la bittrex

Autoritățile din El Salvador au adoptat o lege care prevede că e Bitcoin a devenit mijloc legal de plată, alături de oficialul bitcoin american. Congresul țării sud-americane a votat acest proiect de lege cu 62 de voturi din 84 posibile.

bitcoin comercianți de volatilitate

Adoptarea oficială a Bitcoin va aduce numeroase beneficii economiei naționale Autoritățile din El Salvador speră că această lege va facilita tranzacțiile internațioanele, în contextul în care țara are mulți lucrători peste hotare, care trimit bani acasă, dar care se confruntă cu probleme atunci când doresc să facă astfel de operațiuni.

Unele dintre cele mai acute probleme sunte legate de durata prea mare în care se oficialul bitcoin bitcoin tag către familia rămasă în țară, spun oficialii din El Salvador.

HUGE MOMENT FOR BITCOIN AND CARDANO! (Must Pay Attention)

De asemenea, e de așteptat ca actul normativ să creeze noi locuri de muncă și să faciliteze incluziunea financiară. E automată!

Luni, 21 iunieActualitate Internaţional bitcoin Foto: Unsplash. Luni, bitcoin a scăzut la Vineri, autorităţile din provincia chineză Sichuan au interzis activităţile de minare de bitcoin. Banca Centrală a Chinei a cerut instituţiilor să demareze verificări amănunţite ale conturilor clienţilor pentru a-i identifica pe cei implicaţi în activităţile de tranzacţionare cu criptomonede şi să taie urgent canalele lor de plăţi.

Cum a aflat "Blocnotes" că nu-și poate conduce mașina de lux Impact.