We are unable to process any orders until further notice

Grinderul bitcoin

Conținutul

  cea mai bună platformă comercială bitcoin

  Postează recenzia Livrarea produselor in Chisinau Livrarea produselor in Chisinau este gratuita, daca suma achizitiei depaseste de lei.

  Daca pretul este mai mic de de lei, atunci costul pentru livrare constituie 50 de lei Livrarea produselor in suburbiile Chisinaului Serviciul de livrare a anvelopelor in grinderul bitcoin orasului constituie 50 de lei. Curierul apeleaza si instiinteaza clientul aproximatix cu 30 de minute inainte de a ajunge la acesta.

  trading forex cu bitcoin

  Livrarea anvelopelor in Moldova este gratuita Livrarea anvelopelor in toata Moldova se efectueaza gratuit, indiferent de suma comenzii Timpul livrarii In zilele lucratoare, livrarea se realizeaza de la orele Comenzile receptionate pina la orele Comenzile receptionate dupa amiaza, vor fi livrate ziua urmatoare. Comenzile inregistrate in zilele de odihna a doua jumatate a zilei de simbata sau duminica vor fi prelucrate luni. Impreuna cu comanda, primiti o chitanta de vanzare si o factura.

  cryptocurrency twitch

  Acest tip de plata este disponibil numai pentru persoanele fizice. Achitare online Plata online, prin intermediul serviciului PayPal, este posibila in cazul in care dispuneti de un cont in acest sistem.