Safe payments

Btc preev

Conținutul

  Înscris: Pentru că din lăcomie am băgat de lei acum 2 săptămâni și vroiam sa tot bag mai mulți și mai mulți tot din lăcomie pentru că așa e omul. Acum m-am liniștit, sunt cu aproape de lei mai sărac.

  cât de mult pot cumpăra bitcoin

  Cat de putin timp a trecut de cand spuneam ca tehnica "get rich quick" nu e un plan bun. Multi cumpara si se asteapta ca pretul sa mearga drept la targetul propus. Acest lucru nu se intampla niciodata, urmariti un grafic, e plin de suisuri si coborasuri, nimic nu e linie dreapta.

  Foarte bine ai insistat pe cuvantul "lacomie".

  grafic de adâncime bitcoin

  Cum ziceam acum cateva zile cuiva, "greed" lacomie e greu de controlat. Nu lasa greed sa puna stapanire pe mintea ta. Tradeurile sunt un joc al emotiilor, daca vreti sa faceti bani, desi e util si important sa invatati tehnici de analiza, e inca si mai valoros sa invatati sa va controlati emotiile.

  trading bitcoin adalah

  In alta ordine de idei, btc preev cei care isi doreau sa investeasca in crypto si inca nu au facut-o, orice corectie, cu cat e mai mare, cu atat e o oportunitate mai buna de a acumula ceva la un "pret cu discount". Sa nu uitam ca un trade presupune doua parti: un cumparator si un btc preev. Nu se poate ca toata lumea sa iasa in profit, pentru ca cineva sa castige, altcineva trebuie sa piarda.

  Acest lucru îi determină pe unii investitori să se întrebe dacă febra cumpărării criptomonedei, care dura de peste şase luni, nu cumva a început să scadă, relatează AFP. În valoare de aproximativ În urma bitcoin, alte criptomonede au fost afectate.

  Trebuie bitcoin piața capului invatati sa actionati contrar impulsului, sa ganditi contrar majoritatii. Cand sentimentul e deprimant si bursa e pe rosu, e de cumparat, cand piata e verde si euforia la maxim, e de vandut.

  cum să comercializezi bitcoin pentru litecoin coinbase