Introduceți datele pentru a vedea cele mai recente prețuri și oferte pentru hoteluri din Ljubljana

Btc ljubljana

Acesta pune la dispoziție un restaurant à la carte, săli de conferințe și o sală de fitness.

btc ljubljana

Hotelul oferă unităţi de cazare moderne, cu WiFi gratuit. Toate unitățile de cazare sunt decorate în tonuri de bej și includ facilități moderne, printre care TV LED cu canale prin satelit. Fiecare cameră are zonă de lucru, pat ortopedic, minibar și facilități pentru prepararea cafelei.

btc ljubljana

În centrul orașului pitoresc Ljubljana, oaspeţii pot vizita numeroase puncte de atracție, precum şi btc ljubljana şi restaurante care oferă preparate locale. În faţa hotelului există o stație de autobuz care oferă legături către centrul orașului Ljubljana, iar călătoria durează 7 minute. De asemenea, hotelul oferă serviciu de taxi, disponibil la cerere şi la un cost suplimentar.

btc ljubljana

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana face parte din BTC City, centrul comercial, de divertisment şi de afaceri din Ljubljana, care include parcul acvatic Atlantis, piste de bowling, piste interioare de carting şi terenuri de tenis. De asemenea, există un cinematograf multiplex, un teatru şi peste de magazine diferite.

btc ljubljana

La btc ljubljana de metri se află o stație de autobuz. Centrul orașului Ljubljana este situat la 3 km. Aeroportul Internaţional din Ljubljana se află la 25 km de Ljubljana Plaza Hotel, iar la un cost suplimentar sunt disponibile servicii de transfer.

How to Shop in Bitcoin BTC City Lublijana ? by Didi Taihuttu