Luneta terestra BTC 12x50 - Telescop Expert

Btc iluminat, Arhive Armaturi joasa tensiune - BOGDAN BONIPLAST

Conținutul

  Accesorii recomandate Descriere Dacă doriți un telescop care are luminozitate bună, poate fi ținut într-o mână, și să aibă o compoziție a imaginii excelentă, ați găsit ce căutați. Specitvul BTC 12x50 și puterea de mărire de 12x este îndeajuns de mare încât să arate din peisaj mai multe detalii decât un binocular obișnuit și totuși nu îndeajuns de mare încât să nu poate fi ținut într-o mână.

  9 btc la usd 9 btc la usd

  Obiectivul de 50mm adună mai multă lumină față de spectivele mici, astfel avem o imagine clară și în condiții de iluminare slabă. Câmpul vizual este în jur de 55 de grade, astfel btc iluminat o imagine lată fără efect de tub.

  bitcoin mining xbox one analiza tehnică bitcoin

  Ocularul mare oferă o privire comodă, poate fi folosit și cu ochelari. Suprafețele lentilelor au acoperire anti reflex multiplă, care oferă o imagine fără efect de fantomă și cu mult contrast.

  semnale comerciale crypto top bitcoin trading company

  Spectivul este acoperit cu cauciuc, care oferă durabilitate și rezistență la apă. Spectivul are în dotare și capace de protecție care sunt fixate pe corpul telescopului, astfel nu le pierdem. Vine ca și accesoriu și un trepied care poate fi stocat în carcasa care vine în pachet, astfel nu ocupă loc și îl putem folosi oricând.