Cryptoghidul - Informatii si date pertinente despre crypto

Bitcoin nytimes. Bitcoin halving – Mai 2020

Conținutul

  bitcoin nytimes

  Intr-o mutare care ar urma sa ofere mai multa legitimitate criptomonedelor, banca planuieste sa se foloseasca de propriile fonduri, devenind o contraparte pentru clienti, si sa tranzactioneze cu acestia o gama diversa de instrumente financiare ce au ca activ bitcoin, conform nytimes.

  Vrei sa afli mai multe despre tehnologia blockchain? Inscrie-te gratuit la conferinta Future Banking si vei avea ocazia sa participi la un panel de discutii dedicat impactului pe care il va avea blockchain in industria financiara.

  bitcoin nytimes

  Chiar daca gigantul bancar nu va cumpara si bitcoin nytimes la propriu mondele bitcoin, se pare ca ia in calcul acest lucru pe viitor, avand in vedere ca un departament din cadrul entitatii analizeaza posibilitatea de a bitcoin nytimes riscurile asociate detinerii bitcoin nytimes in cazul in care autoritatile de reglementare vor permite acest lucru.

  Rana Yared, unul dintre directorii insarcinati cu supravegherea acestei noi linii de tranzactionare, declara ca banca este perfect constienta de miscarea pe care o face si ca toate persoanele implicate in acest proces au oarecare urma de scepticism.

  Aceasta nu este prima interactiune a monedelor digitale cu mediul de pe Wall Street, in luna decembrie fiind lansate primele contracte futures pentru bitcoin de catre operatorul bursier CME Group.

  bitcoin nytimes

  Insa, situatia de acum este total diferita avand in vedere ca este vorba despre o banca care se implica in aceste aflați tranzacționarea bitcoin direct, punand la bataie bani din rezervele proprii.

  Valoarea unui bitcoin se situeaza in momentul redactarii acestei stiri in jurul sumei de 9.

  bitcoin nytimes