Germania recunoaşte moneda virtuală bitcoin ca instrument financiar

Bitcoin germania

Conținutul

  Luni, 19 Augustora Ministerul de Finante al Germaniei spune, bitcoin germania scrisoare catre un parlamentar german, ca moneda privata Bitcoin poate fi folosita legal in Germania.

  scriptul sistemului de plata bitcoin

  Insa companiile care fac afaceri cu Bitcoin vor incepe sa plateasca taxe. Frank Schaeffer, membru al Parlamentului german, a facut public schimbul de scrisori cu Ministerul de Finante al Germaniei, in care institutia ii spune ca guvernul federal recunoaste Bitcoin ca "moneda privata", scrie The Daily Dot citand Die Welt.

  cea mai bună aplicație de piață bitcoin

  Asta inseamna insa ca, de acum, finantele germane vor incepe sa taxeze tranzactiile cu Bitcoin ale companiilor germane. Odata cu acceptarea drept moneda legala, este posibil sa apara si mai multe legi pentru reglementarea acesteia.

  • Germania recunoaşte moneda virtuală bitcoin ca instrument financiar
  • Avere de Bitcoin, confiscată în Germania. Degeaba! Nimeni n-are parola… – Evenimentul Zilei

  Desigur ca cei mai multi utilizatori n-ar dori asta, deoarece mare parte din popularitate s-a cladit pe libertatea din jurul bitcoinilor.

  O parte din succesul acestei monede s-a datorat si lipsei de legaturi cu guvernele lumii, mai ales pentru speculatori. Ministerul german de finante spune ca totusi oamenii obisnuiti o pot folosi fara sa plateasca taxe.

  Economic 5 min.

  Obtine oferta AICI! In lume, moneda Bitcoin a produs reactii din cele mai diverse.

  In Thailanda, administratia externa de schimb valutar si departamentul de politici monetare au deceis sa interzica tranzactionarea in moneda Internetului. Motivele invocate au fost lipsa de legi care sa reglementeze bitcoinul si lipsa parghiilor de bitcoin germania asupra capitalului.

  eobot bitcoin

  In America, saptamana trecuta, Bitcoin a devenit prima moneda digitala legala dupa ce un judecator american a admis ca aceasta reprezinta o valuta si ca utilizarea ei poate fi reglementata sub legea Statelor Unite ale Americii. Decizia judecatoreasca a fost luata intr-un caz deschis de Security and Exchange Comisssion SEC impotriva fondului de investitii Bitcoin Savings and Trust, care a strans peste Bitcoin este o moneda digitala creata in de Satoshi Nakamoto arata wikipedia.

  • Germania accepta oficial moneda virtuala Bitcoin, dar o si taxeaza
  • Legalitatea monedei bitcoin după țară sau teritoriu - Wikipedia

  Spre deosebire de majoritatea monedelor, Bitcoin nu se bazeaza pe increderea intr-un emitor central.

  Bitcoin foloseste o baza de date distribuita peste noduri ale unei retele de la egal la egal peer-to-peer pentru a inventaria tranzactiile si se foloseste de criptografie pentru a furniza functii de baza pentru securitate cum ar fi asigurarea ca bitcoinii nu pot fi cheltuiti decat de cel care ii detine si decat o singura data. In luna martie a anului existau peste La preturile curente, valoarea economiei Bitcoin este de peste milioane USD.

  Citeste mai multe despre.

  platforme de tranzacționare bitcoin sua sua