‪Francesco Mottes‬ - ‪Google Academic‬

Bitcoin f

Referințe bibliografice pe an

Linia de fund Contractele futures Bitcoin au fost lansate în decembrie și au câștigat deja tracțiune pe piață. Mulți participanți la piață, care nu pot deține poziții spot în criptomonede bitcoin din cauza reglementărilor de conformitate, pot acum tranzacționa contracte futures bitcoin. Contractele futures oferă, de asemenea, posibilități de reducere și bitcoin f a riscurilor.

Pe fondul unei participări crescânde la tranzacționarea futures bitcoin, iată o privire asupra prețului contractelor futures bitcoin. Cum se determină prețul Bitcoin Futures?

bitcoin f

În fiecare lună, bursa introduce noi contracte bitcoin care au o dată de expirare cu trei luni în viitor.

De exemplu, contractele Bitcoin care expiră în aprilie au fost lansate în februarie, iar cele care expiră în mai au fost introduse în martie. Pe măsură ce în fiecare lună sunt lansate bitcoin f contracte de trei luni, factorii de decizie de piață stabilesc un preț inițial pentru aceste contracte și începe tranzacționarea.

bitcoin f

Pe măsură ce tranzacționarea câștigă impuls, mecanismul cererii și ofertei are prioritate pentru a determina prețul contractelor futures. Toate contractele futures își obțin valoarea din suportul respectiv. În cazul contractelor futures bitcoin, prețurile acestora depind de prețurile spot bitcoin, iar orice mișcare din acesta din urmă îl afectează pe primul.

Meniu de navigare

Această dependență duce bitcoin f faptul că prețurile celor doi se mută sincronizate între ele, deși există o diferență între cele două.

Formula se bitcoin trading gewinne versteuern pe conceptul de cost al transportului. Oricine are bani să investească într-un contract futures îl poate investi alternativ în obligațiuni sigure pentru a câștiga rata minimă de rentabilitate disponibilă fără risc.

bitcoin f

Prin urmare, formula include o prevedere pentru calcularea randamentelor care sunt cel puțin la egalitate cu rata fără risc în timp până la expirarea contractului. În cazul în care nu există posibilitatea arbitrajului, prețul futures va fi suma prețului spot și a costului de reportare, care se reflectă în formulă.

Să verificăm acest lucru în raport cu valorile istorice recente.

România Bitcoin şi puterea subversiunii Remus Cernea a anunţat că va accepta donaţii în bitcoin, moneda virtuală care câştigă în lume tot mai mulţi aderenţi, lansând o veritabilă provocare legii de finanţare a campaniilor electorale. Bitcoin - moneda virtuală Este o nouă frondă, care atrage atenţia în primul rând asupra monedelor private. Moneda alternativă este o idee mai veche şi a fost pusă în practică în diferite părţi ale lumii, dar numai în comunităţi restrânse. Încrederea în banca emitentă trebuie să fie înlocuită de un alt tip de încredere. Bitcoin schimbă însă lucrurile radical, căci proiectează încrederea în reţea.

Această valoare calculată teoretic este foarte apropiată de prețul real de 8. O ușoară diferență de aproximativ 5 USD este atribuită taxelor de brokeraj și percepției de volatilitate a pieței, care ar putea schimba plata reală cu câteva puncte.

bitcoin f

Determinarea prețului în lumea reală Dincolo de calculele teoretice, prețurile futures bitcoin în lumea reală tind să ruleze cu oscilații sălbatice în ambele direcții.

Pentru a înțelege caracterul aleatoriu al mecanismului futures de descoperire a prețurilor, să aruncăm o privire asupra bitcoin f în care s-au comportat prețurile contractelor futures bitcoin în trecutul recent: Amabilitatea imaginii: TradingView Graficul de mai sus arată prețul bitcoinului în albastru preț spotprețul contractului futures bitcoin care expiră în aprilie în verde lansat în februarie și prețul unui contract futures bitcoin care expiră în mai în roșu lansat în martie.

Câteva observații importante pot bitcoin f făcute din graficul de mai sus. Uneori, prețul futures poate aproape să se apropie de prețul spot săgeata nr. Acest lucru se datorează diferențelor relative dintre graficul albastru preț spot și graficele verde și roșu prețuri viitoare la locațiile marcate. De ce apar astfel de diferențe?

Confirmați

Nu se spune că contractele futures urmăresc îndeaproape prețurile spot? Deși formula teoretică este bună pentru cazul ideal de lipsă a arbitrajului, nu ține cont de percepția reală a volatilității și a arbitrajului de preț.

Același lucru se reflectă în diferența de 5 USD pe care am văzut-o în secțiunea anterioară. Acest lucru se întâmplă deoarece participanții la piață percep și includ posibilele efecte ale volatilității.

BUILDING A BITCOIN PORTFOLIO FROM SCRATCH

Dacă mai sunt doar două zile până la expirare, formula de calcul a prețului futures ne va spune pur și simplu că, datorită a două zile rămase, prețul contractului futures bitcoin va rămâne foarte aproape de prețul spot bitcoin. Cu toate acestea, din cauza volatilității ridicate, prețul său spot poate să crească sau să scadă semnificativ în câteva ore.

Citate duplicat

În plus, pot apărea evenimente mari, cum ar fi o anumită țară precum China care anunță interzicerea criptomonedelor, ceea ce va schimba percepția participanților pe piață pe termen scurt, bitcoin f se reflectă în prețul spot. Din păcate, formula teoretică nu ține cont de astfel de cazuri care au potențialul de a influența drastic prețurile futures.

În timp ce prețurile spot pot reflecta instantaneu evoluțiile legate de bitcoin, volatilitatea percepută și impactul acesteia în zilele rămase până la expirare fac din prețurile futures un joc de ghicire.

Linia de fund În ciuda tuturor inconsecvențelor din mecanismul de descoperire a prețurilor și a variației mari a impactului volatilității asupra prețurilor futures, tranzacționarea futures rămâne un joc cu mize mari. Cu toate acestea, tranzacțiile la termen la bitcoin continuă să atragă interes, deoarece această volatilitate și incertitudine permit, de asemenea, oportunități profitabile.

Întrucât situația fiecărei persoane este unică, un profesionist calificat trebuie întotdeauna consultat înainte de a lua orice decizie financiară.

bitcoin f