Account Options

Bitcoin columbia

Conținutul

  bitcoin columbia

  Protest în Columbia după un proiect de reformă fiscală: 24 de morți 7 mai, 0 Cel puțin 24 de oameni au murit și mai mult de au fost răniți în confruntări violente între manifestanți și poliție, în Columbia.

  Protestele au început săptămâna trecută, dar se intensifică.

  bitcoin columbia

  Oamenii au început să demonstreze împotriva unui proiect de reformă fiscală, care între timp a fost retras, însă manifestațiile s-au transformat într-un protest general față de inegalitatea socială, sărăcie și brutalitatea poliției, transmite Știri. Sute de persoane au fost arestate, iar guvernul a ordonat desfăşurarea armatei în oraşele cele mai afectate de dezordinea socială.

  bitcoin columbia

  Unele ONG-uri au acuzat poliţia că ar fi tras asupra civililor. ONU, Uniunea Europeană, Statele Unite și diverse organizații au făcut apel la calm şi au denunţat reprimarea sângeroasă a manifestaţiilor.

  bitcoin columbia

  Ce prevedea reforma fiscală și de ce era nevoie de ea Preşedintele conservator Ivan Duque a anunţat duminică seara retragerea bitcoin columbia fiscale, aflată bitcoin columbia curs de examinare în Parlament, dar mișcările de protest au continuat. Acest proiect a suscitat critici vehemente. Prevedea creşterea TVA-ului la bunuri şi servicii, bitcoin columbia şi extinderea bazei de impozitare a veniturilor.

  Opoziţia, sindicatele şi chiar reprezentanţi ai partidului aflat la putere spun însă că ar afecta prea mult clasa de mijloc a populaţiei şi îl consideră inoportun în plină pandemie de COVID și criza economică. Guvernul de la Bogota prezentase la 15 aprilie în Parlament proiectul său de reformă fiscală care viza creşterea veniturilor statului cu până la 6,3 miliarde de dolari, între şipentru a finanţa cheltuielile publice.

  bitcoin columbia